ATELIERlevenskunst

Adres van ons Atelier:
August Van Daelstraat 17
2610 Wilrijk
03/825 53 74


Routebeschrijving:
Met het openbaar vervoer:
Bus:

501 en 502 vanaf Eiland, Centraal - en Berchem station tot halte Heistraat; 25 en 26 vanaf Groenplaats tot halte Heistraat; 21 vanaf Borgerhout en Berchem tot halte Heistraat; als je uitstapt zie je langs de ene kant een stoplicht, daar ga je naartoe en je steekt het kruispunt over. Die straat (J. Kenneslei) loop je tot op het einde, recht over het kleine plein begint de August Van Daelstraat. (25 - 30 min. in totaal)
17 of 27 vanaf Centraal station Antwerpen tot de halte Kieboomstraat. Als je uitstapt zie je langs de ene kant een stoplicht, daar ga je naartoe en je slaat rechts af. Die straat (J. Kenneslei) loop je tot op het einde, recht over het kleine plein begint de August Van Daelstraat. (25 - 30 min. in totaal)

Vanuit Gent:
Eerste afrit direct na de Kennedytunnel, je volgt eerst Boom/Hoboken en je neemt de afrit Wilrijk (niet in de tunnel rijden). Dat brengt je op de Boomsesteenweg. Je rijdt voorbij Bosch en Permeke (aan de rechterkant). Aan het volgende stoplicht links terugdraaien (onder viaduct door). Na +/- 100 m eerste straat rechts en je bent in de August Van Daelstraat (nr 17).

Vanuit Nederland:
Je rijdt via de ring rond Antwerpen richting Gent en neemt afrit Wilrijk (nr 5). Afrit Wilrijk is deel van de afrit E17 / A12 Brussel .. Boom - a.u.b. absoluut rechts houden tot je de aftrit Wilrijk kan nemen. Het eerste stoplicht rechtdoor, tweede stoplicht is een T- splitsing. Daar sla je links af (Jan Van Rijswijcklaan). Drie stoplichten verder, links terugdraaien (eerste mogelijkheid onder viaduct door). Na +/- 100 m eerste straat rechts en je bent in de August Van Daelstraat (nr 17).

Vanuit Antwerpen:
Via de Jan Van Rijswijcklaan of Jan De Voslei rij je naar de Boomsesteenweg. Je rijdt voorbij Bosch en Permeke (aan de rechterkant). Aan het volgende stoplicht links terugdraaien (onder viaduct door). Na +/- 100 m eerste straat rechts en je bent in de August Van Daelstraat (nr 17).

Vanuit Brussel via de A12:
Vanaf het moment dat je een pijl Wilrijk ziet moet je de middenrijvlakken verlaten en op de uiterst rechtse rijvlakken gaan (zoals naar Ikea). Je rijdt zeker niet op de brug, dan zit je te ver.
Dan rij je nog een heel stuk rechtdoor. Na de afslag van de R11, eerste (kleine) straat rechts en je bent in de August Van Daelstraat (nr 17).

Vanuit Brussel via Mechelen, E19:
Neem afrit Wilrijk (nr. 6) vlak voor de Craeybeckxtunnel. Links houden (Wilrijk volgen) en onder de brug doorrijden. Op de R11 rechtdoor tot aan het tweede stoplicht, daar rechts en dan de eerste straat links (stoplicht). Die straat (J. Kenneslei) tot op het einde, recht over het kleine plein begint de August Van Daelstraat (nr 17).