Inner Child Werk

De relatie met jezelf en het terugvinden, waarderen en beleven van je innerlijke kind als symbool van je kwetsbaarheid, staan centraal in dit werk.
Wanneer je oude gevoelens weer toelaat en hinderlijke gedachten en geloofspatronen kan loslaten, zal je een nieuwe, eigen manier vinden om met jezelf en je omgeving om te gaan.
Je zal ontdekken en kunnen communiceren wat je wilt en wat je nodig hebt.
Daardoor wordt het voor jou gemakkelijker om echt op je eigen manier jezelf te zijn.

In de loop der jaren, maar vooral door onze opvoeding thuis en op school, hebben we onze levenslust en spontaniteit voor een stuk opgegeven om ons aan onze familie en deze maatschappij aan te passen. Veel kwetsende gebeurtenissen die wij als kind moesten meemaken blijven onverwerkt en onbewust in ons achter. Ons innerlijke kind, het kind dat wij zelf ooit waren, heeft zich daardoor steeds meer uit ons leven teruggetrokken. Het zit achter een muur uit angst opnieuw gekwetst te worden -met het gevoel dat er niet voldoende liefde en aandacht was.
Dat alles maakt dat bepaalde delen in onszelf niet mee tot volwassenheid zijn ontwikkeld. We hebben dan de neiging om in veel situaties onvolwassen te reageren en vragen of eisen van onze medemensen (partner) om voor onze onvolwassen delen te zorgen -wat eigenlijk onmogelijk is.
Wat we als kind niet hebben ontvangen, kunnen we ook als vowassene niet toelaten

- en natuurlijk niet doorgeven.
Bij voorbeeld de liefde, bevestiging en aandacht die wij - al dan niet - als kind hebben gekregen, is beslissend voor de mate waarin wij nu zelf liefde, bevestiging en aandacht kunnen schenken en ontvangen.

Het Inner Child Werk brengt je in contact met alle onverwerkte delen en helpt je die stap voor stap te helen.

Geen enkele voorkennis is vereist. Wel vragen we van jou als deelnemer de bereidheid om jezelf echt te ontmoeten en je in vertrouwen te openen voor de ervaring van het moment.

De Inner Child meditatie van Indra zelf doen / downloaden

Een individuele Inner Child sessie:
De Inner Child meditatie doen we tijdens een individuele rebirthingsessie.
Indra helpt je de sessies te verwerken en in je dagelijks leven te integreren.
Voor een afspraak tel: 0032 (0) 3 825 53 74

Mee te brengen: gemakkelijke kledij en pantoffels.

Je kunt Indra's Inner Child werk ook zelf leren en aan je cliënten geven!

Volg het Inner Child Practitioner Training