Energiewerk

Indra's energiewerk helpt ons bewust te worden van onze levensenergie.

Met deze vorm van energiewerk leer je je levensenergie beter toe te laten en ervan te genieten.
Het verbind je terug met de kosmos, met je oorsprong.
Het basisprincipe van energiewerk is: energie staat niet stil en volgt altijd de weg van de geringste weerstand. Als we ertegen vechten, ontstaat lijden. Als we echter ‘meevloeien’ met deze energie,
ervaren we levenskracht en intensiteit.

Citaat:
De uitwerking van energiewerk kan spectaculair zijn - catharsis, trance, omvallen, in meditatie gaan. De intentie ervan is nochtans dieper en verreikender. Het is niet minder dan de ‘re-awakening’ van onze essentiële natuur.
Michael Barnett, Diamond Yoga Handbook

De Energy Space
De Energy Space is een zijnsdimensie en is op zich vormloos. Het is de energetische oersubstantie van bewustheid en brengt ons veel dichter bij wat wij God, de kosmos, enz. noemen. In deze Energy Space is het gemakkelijk in meditatie te zijn. We vallen gewoon in een stilte. Hoe meer we in die toestand verwijlen, des te gemakkelijker wordt het om erin te komen en des te meer bewustheid en rust zich in ons leven manifesteert. De Energy Space is ideaal voor healingsessies met vaak ‘omverwerpende’ intensiteit.

Diamond Yoga
Een belangrijk onderdeel van energiewerk is de door Michael Barnett ontwikkelde Diamond Yoga. Michael noemt het“movements for peace and extasy”. Met Diamond Yoga kunnen we onze verschillende energielichamen en chakra’s zuiveren, in balans brengen en openen. Indra gebruikt Diamond Yoga soms als inleiding voor een energie healingsessie. Diamond Yoga en andere technieken dienen ook om een energieveld of ‘Energy Space’ op te bouwen.

Intuïtie
In andere oefeningen leren we op een praktische manier onze intuïtie te gebruiken en te verbeteren. We leren dat we ons innerlijke gevoel en gids kunnen vertrouwen. Dat geeft veel meer mogelijkheden om ons leven te leven en keuzes te maken in plaats van alleen op ons verstand te vertrouwen.

Indra's energiewerk geeft je de mogelijkheid

om te leren en aan den lijve te ondervinden

dat je vanuit een Zijnsniveau kunt leven

in plaats vanuit je hoofd.

 

Meer inhoudelijke informatie

Reacties van deelnemers

Je kunt Indra's energiewerk volgen tijdens The Healing Energy Circle in het ATELIERlevenskunst Antwerpen,

of als weekend in Venwoude: Het lege midden ...vinden

Info
Indra Torsten Preiss
tel: 03-825 53 74
mail