Opleiding Familieopstellingen en Organisatieopstellingen in België

v. Hellinger

Jaaropleiding familie - en organisatieopstellingen

Familie- en organisatieopstellingen is één van de meest innovatieve, efficiënte en fascinerende therapeutische methode van de éénentwintigste eeuw.

Door deze exclusieve opleiding te volgen leg je zowel in de praktijk als in de theorie een verdere, stevige fundering voor je werk als hulpverlener.

Zoals je misschien al weet, voegt het opstellingswerk een hele nieuwe en rijkere dimensie toe aan je bestaande werk. Waarschijnlijk ken je al de kracht van het opstellingswerk en weet je zelf dat je toekomstige capaciteit om anderen te helpen zonder deze kennis beperkt gaat zijn.

Dankzij deze opleiding leer je de meest doeltreffende en pragmatische methode om mensen hun problemen te laten transformeren. Familie- en organisatieopstellingen helpen je namelijk vaak antwoorden te vinden op vragen van je cliënteel die je via een klassieke gewone therapeutische of coaching methode niet kan vinden.


Naast het opstellen in groepen leer je tijdens deze opleiding ook individueel te werken met opstellingen. Dat heeft als voordeel voor je cliënten dat het voor hen soms toegankelijker is en voor jou dat het zich gemakkelijk laat integreren in je bestaande werk of praktijk.

 

Er wordt gefluisterd:
De stempel van Bert Hellinger zal even groot zijn als die van Freud.
en “Elke therapeut die bij wil blijven moet hier in de volgende jaren iets mee doen.

Locatie:
deel 1 t/m deel 5: ATELIERlevenskunst, Wilrijk bij Antwerpen