ATELIERlevenskunst Training

Dit training is gestopt.

Omdat voor een stevig en holistisch groeiproces één methodiek niet volstaat bied ik je hier een combinatie van krachtige en doeltreffende technieten aan.

De training omvat de hele bandbreedte van Indra’s werk, het is een doorlopende groeigroep: intens, bevrijdend, verlichtend en boeiend.
Door de unieke verbinding en aanvulling van verschillende therapeutische en spirituele methodes en Indra’s ervaring is dit een heel krachtige en veilige ruimte om te groeien, leren, loslaten, openen....

  • Voor mensen die willen openbloeien in hun leven.
  • Voor mensen die zichzelf willen zijn en het slachtoffer-zijn achter zich willen laten.
  • Voor mensen die niet alleen van een bevredigend en boeiend leven willen dromen maar die ook bereid zijn om de nodige stappen te zetten om er te komen.
 
Deelnemen aan de training betekent: vrije toegang tot alle avondgroepen die Indra in Atelierlevenskunst geeft:
  • twee maal per maand deelnemen aan de avondreeks Familieopstellingen als representant en een eigen opstelling per half jaar,
  • deelname aan alle Adem - Avonden 1 of 2 maal per maand,
  • deelname aan alle Healing Energy Circle - dagen 1 maal per maand,
Later komen verdere avond-groepen, enkel toegankelijk voor deelnemers van de training.
Volgend jaar start Indra een groep over intimiteit en sexualiteit:” Op weg naar tantra - op zoek naar je natuurlijke sexualiteit.” Voorwaarde tot deelname is een bepaalde tijd de training hebben gevolgd.
 
Meer info over:

Prijs:
65 euro per maand of 180 euro voor drie maanden.
Student: 50 euro per maand.

Inschrijving:
Als je per e-mail of via de post/fax inschrijft, vergeet dan zeker niet 'Training' te vermelden en je volledige adres en telefoonnummer op te geven. Je inschrijving is alleen geldig mits storting van het juiste bedrag op bankrekeningnr. 320 0027438 57. Reservering in volgorde van inschrijving.
via: tel: 03/825 53 74 of Mail

Meebrengen
Altijd: pantoffels
Ademavonden: badlaken en deken
Healing Energy Circle: meditatiekussen + fles water